perjantai 5. kesäkuuta 2009

lomaa odotellessa

Koulu on loppunut jo noin viikko sitten, mutta loma ei vain meinaa alkaa. Olen siivonnut luokkaa, tehnyt lukujärjestyksiä ja kuljettanut lapsia voimisteluleirille ja kotiin. Tekisi mieli vain olla omassa tahdissa niin kuin aikaisempina kesinä. Tänään kuitenkin pääsin lähemmäs lomaa: mies otti auton, joten lapset menivät tunnin matkan bussilla. Laukussa on kolmen päivän lippu Sauna Open Airiin. Lähden sinne ihan juuri. Ja koko aamun ja päivän olen saanut tehdä hopeakoruja, ai ihanaa! Näitä haluaisin tehdä koko ajan.

4 kommenttia:

Kottis kirjoitti...

Moikkis!
Wau, mikä määrä hienoja koruja!

Täälläkin on poikkeuksellisesti lomatunnelma yhä hakusessa. En ole oikein päässyt tarttumaan mihinkään kivaan, mutta eiköhän se...

Nautinnollista loma-aikaa!

Merruli kirjoitti...

Toivottavasti loman kulmasta kiinniotto onnistui ja lomafiilis on vain kasvanut. Lasten organisoiminen ja viihdyttäminen välillä kummasti vaikeuttaa oman loman ylläpitoa.

Hienoja hopeakoruja!

Reetta kirjoitti...

Kottis, toivottavasti lomafiilis on jo olemassa :-)

Merruli, meidän lapset onneksi viihdyttävät itse itsensä, kun äiti on tämmöinen, joka ei siihen hommaan kotona ryhdy. En sitten tiedä, onko hyvä vai huono, kun sanoivat muutama vuosi sitten, kun pelasin heidän kanssaan, että "ihanaa, äiti leikkii kerrankin jotain meidän kanssa". Se jäi heille muistoksi, mutta... Iloisia he kuitenkin yleensä ovat ja tyytyväisiä. Kaipa olen tehnyt niin kuin juuri minun pitääkin.

Ja loma on nyt tullut. Vihdoin!

Merruli kirjoitti...

Ihanan tutuilta kuulostavat nuo lasten viihdytys ja viihdyttämättömyys juttusi. Aika usein sanon vain ykskantaan, että äiti ei leiki meillä se on isän hommia. En kyllä muista omasta lapsuudestanikaan että äiti olisi erityisesti ollut leikeissä mukana. Kait se malli on siirtynyt itselle sieltä.