torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannus

Sääennusteet paranevat, mitä lähemmäs juhannusta tullaan. Tein sadepäivinä koruja. Nämä ovat kovin suuret ja raskaat. Pidän näistä.


Kehittelin uuden korvakorumallin. Sen nimi on Kehrä. Tässä hopeisena


ja tässä kuparisena. Korut ovat tavallaan suuret, mutta samalla herkät.


Tein myös pienenpieniä koruja. En oikein osaa käyttää kuviohelmiä, mutta koska helmisekoitusten mukana tulee aina muutama semmoinen, kokeilin, mitä niistä voi tehdä.
Askartelin vielä uuden korvakorumallin, vähän Kehrän kaltaisen. Sillä ei ole vielä nimeä.Tein myös vaaleanpunaisia ja sinisiä koruja.Kaunista juhannusta!


5 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Kaunista juhannusta myös sinulle!

Nuo kehrät ovat niin kauniit, varsinkin kuparisena ovat ihan minun näköiseni -tykkään siis kovin.

Pisarahelmien kanssa minulla on välillä vaikeuksia saada pysymään helmen reikäkohta ehjänä. Olen kait kovakourainen tai sitten helmissäni on laadullisesti toivomisen varaa.

Mimmarna kirjoitti...

Jussia!

Toivottavasti olette jossain sateelta suojassa :) Tai sitten oot koruja vääntämässä? Hienoja olet taas tehnyt! Minä olen noita kuviohelmiä käyttänyt mm. helmistä tehtyjen pikkukeijujen mekkoina, juurikin samoja kukkasia mitä sinulla on koruissasi. Nuo kehrät on kyllä tosi nättejä!

Kottis kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera!
Selvästi huomaa, että fiilistä on ollut, kun on noin monimuotoiset tuotokset;UPEETA!!

Nuo kuviohelmet ovat minullekin aika mahdoton rasti, mutta olen antanut ne 4v. tyttäreni aarrerasiaan, jospa vaikka joskus syttyisi lamppu, jommalla kummalla;)

Kaunista juhannuksen jatkoa sinullekin!

Satunkaa kirjoitti...

Hei! Voih, kupariset Kehrät hirmuisen kauniit! Onko niitä myynnissä...?

Reetta kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Annoin kukkakoruja anopille ja kälylle. Kehrät ovat myynnissä, kuparisten hinta on 9 € ja hopeisten 14 €. Hopeiset ovat isommat. Helpoiten niitä saa jos pääsee ensi viikon ti-pe Tampereen Keskustorille. Myyn niitä suihkulähteen vieressä :-) Postituskin onnistuu.