lauantai 28. marraskuuta 2009

Rautalankaa

Joulupuotiin on tulossa huopaa, hopeaa ja rautalankaa. Olen kieputtanut rautalankaa kudinpuikon ympärille ja muokannut kiharasta kuusia, tähtiä ja sydämiä. Muutama talteen ottamani lasipurkki on saanut rautalankakoristeita, jokunen myös lasihelmiä tai makeanvedenhelmiä. Pikkukuuset ovat kaikki alle 8cm korkeita, kuusenkoristesydämet alle 5 ja tähdet noin 10cm - kärjestä kärkeen. Perjantaina en jaksanut vääntää, mutta lauantaiaamuna jatkan taas. Silloin on vuorossa hopea.




sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pieni joulupuoti


Meidän autotallissamme, nykyisessä työhuoneessani on joulukuussa puoti. Olen haaveillut siitä jo kauan. Teen sinne myytävää: huovutettuja tossuja ja huiveja, hopeakoruja, joitakin ompelutöitä. Saan sinne myytävää ystäviltä. Kirjaan tänne lisää sitä mukaa kuin saan luvan. Kuviakin laitan, kunhan tulee valmista. Tämä on jännittävää :-)
Tervetuloa kurkistamaan, jos satut kulkemaan Tampereella päin. Jos soitat etukäteen, voin avata puodin myös muina aikoina.

perjantai 13. marraskuuta 2009

Goottimekko

Ompelin serkulleni goottimekkoa kauan. Sitä suunniteltiin jo vuodenvaihteessa. Nyt se on valmis. Siinä on aluspuku, josta on jo kuvia aiemmissa postauksissa. Tyllialushame kuuluu kokonaisuuteen. Nyt sain tehdyksi loimusamettitakin, jossa on satiininauhat edessä ja takana, rannetta kohti levenevät hihansuut ja pieni laahus.






Kunhan saan tehtyä muutaman hopeakorun, olen pitkästä aikaa vailla rästitöitä. Uskomaton olo. Voinko kohta taas tehdä hyvällä omallatunnolla mitä haluan? Aikakin saattaa riittää...vaikka mihin. Siitä myöhemmin.