sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pieni joulupuoti


Meidän autotallissamme, nykyisessä työhuoneessani on joulukuussa puoti. Olen haaveillut siitä jo kauan. Teen sinne myytävää: huovutettuja tossuja ja huiveja, hopeakoruja, joitakin ompelutöitä. Saan sinne myytävää ystäviltä. Kirjaan tänne lisää sitä mukaa kuin saan luvan. Kuviakin laitan, kunhan tulee valmista. Tämä on jännittävää :-)
Tervetuloa kurkistamaan, jos satut kulkemaan Tampereella päin. Jos soitat etukäteen, voin avata puodin myös muina aikoina.

5 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Mainio ajatus perustaa pikkupuoti joulunajaksi! Onnea ja menestystä joulupuodille.

paperisydän kirjoitti...

Joulupuoti on tosiaan kiva idea! Kortteja ja kukkia on jo ihan mukavasti valmiina, mutta yritän ehtiä tehdä niitä mahdollisimman paljon vielä lisääkin :)

Katilein kirjoitti...

Oi miten kiva idea!!! Voisin varta vasten järjestää itselleni jouluretken Tampereen suuntaan ja tulla käymään! Onnea Pienelle Joulupuodille!

Villainen kirjoitti...

Voi, olisipa tälläinen lähempänä.Mieluusti joulun aikana tekisin itsekkin myyntiin kaikkea kivaa huovasta;) Onnea myyntiin juolupuodissa:)

Reetta kirjoitti...

Kiva kuulla, että pidätte ideasta.

Merruli, kiitos onnentoivotuksista.

Jännittävää nähdä, mitä toiset ovat saaneet aikaan... Paperisydämen blogissa onkin aivan ihania kuvia, käykää kurkistamassa.

Katilein, toivottavasti pääset paikalle! Jos aikataulut eivät sovi, voin pitää puotia auki muulloinkin, kun vain olen kotona.

Villainen, vaikka olisit kuinka kaukana, huopatuotteet ovat kevyitä lähettää... Ehkä ei vielä tänä vuonna, mutta myöhemmin, jos idea lähtee kantamaan. Kuka tietää.