sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Hopealankaa

Olen tehnyt paljon hopeakoruja. Uusimmat kieputtelin eilen ja tänään siitä ilosta, että on hiihtoloma. Perinteisen Lapinmatkan sijaan aiomme käydä mökillä ja oleskella lokoisasti kotona.

Taivuttelin muunnelman juoksevasta koirasta korvakoruihin ja rannerenkaisiin. Yhden renkaan yksi ulkokulma katkesi, kun korjailin sitä liian kauan. Onneksi sen sai juotettua kiinni huomaamattomasti.

Tein pikkuiset lukot renkaisiin.

Lysterihelmet ovat edelleen mielestäni kauniita. 


Niin myös pelkkä hopea.

Liukasta laskiaista kaikille!

6 kommenttia:

Kottis kirjoitti...

Onpas kivoja ja keveitä koruja!:)

Johtuukohan se tuosta valon lisääntymisestä vai kevätmielestä, että koruajatukset ovat lisääntymäänpäin meikäläisenkin päänupissa?!

Kottis kirjoitti...

Niin ja piti vielä toivotella rentouttavaa lomaviikkoa!

Mimmarna kirjoitti...

On rouva taas pistellyt korua sinkauttaen! Hienoja ovat, erityisesti taidehistorian ystävänä miellyn tuohon juoksevaan koiraan. Mukava nähdä mitä olet taas ensi viikon tiistaille saanut aikaan! Minä sain tänään lisää rautalankaa joten eiköhän se omakin työ ala johonkin edistyyn. Tosin hurahdin pahemman kerran rasian tekoon...

Katilein kirjoitti...

Oi vautsi! Minun suosikkini ovat nuo hopeiset korvakorut ja rannerengas, joissa on vihreää. Kauniita.

Mukavaa lomaa!

Merruli kirjoitti...

Jälleen hienoja koruja! Juottamista pitäisi päästä jossain harjoittelemaan ,kyselin jo mieheltä onko sattunut opinnoissaan kolvaamaan. On tullut jo jokusen kerran korujen kanssa tilanne eteen, että olen todennut että taidosta ja vehkeistä voisi olla hyötyä.

Reetta kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista!

Kottis, kävin kurkkaamassa uusinta koruasi. Ihana!

Mimmarna, työsi vaikuttaa lupaavalta. Hienoja pallukoita ;-)

Katilein, keveitä koruja voin myydäkin. Toiminimeä ei ole vielä, joten sivukulut ovat toistaiseksi pienet.

Merruli, mä juotan pienellä puhalluslampulla. Toistaiseksi käytän juotospastaa, jota on helppo käyttää mutta aina ei saa kauneinta mahdollista jälkeä. Juotosliemi ja -palat ovat seuraava askel. Siihen on mulla vielä matkaa.