maanantai 8. joulukuuta 2008

Huopastudio

Kaivoin viimein eilen huovutusvälineet esiin. Huovutinkin neljään asti yöllä. Aamulla jatkoin ja lopetin kolmen maissa. Sormenpäät ovat rutussa ja monta ihanaa huopatuotetta kuivuu siellä täällä.


Taidan mennä jatkamaan :-)

6 kommenttia:

Mimmarna kirjoitti...

No just joo!!! Että neljään aamuyöstä - pitäisköhän munkin? Tosi hienoja töitä oot saanutkin aikaan. Kelpaa noita paketteihin kääräistä!

Reetta kirjoitti...

No, se johtuu siitä, etten muista syistä saanut unta. Yritin kyllä, mutta kun ei onnistunut, nousin huovuttamaan. Vein huovutusjuttuja töihin, koruja myös, ja sain paljon tilauksia. Nyt ei ole vapaa-ajan ongelmia ennen joulua :-)

Merruli kirjoitti...

Sinä olet kyllä supernopea, kun kaikki nuo huopatossut sait valmiiksi tuossa ajassa. Omiin huopatossuihini aikanaan kului ikä ja terveys, toki nopeutta on sittemmin tullut lisää, mutta silti, huh huh. Ei tosiaan ihme jos sormenpäät rutulla.

Reetta kirjoitti...

Kiitos kehuista, Merruli :-) En pidä itseäni nopeana, kärsimättömänä kylläkin. Kaksi tuntia on yksien tossujen valmistumisaika, ja kyllä niitä sai tehdä liukuhihnatyönä. nyt parantelen käsieni ihoa, jos pääsisi pian taas huovuttamaan. En voi käyttää hanskoja, sormituntuma häviää ja huovutan huonosti.

Ilona kirjoitti...

Voi että, miten ahkera olet!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Teetpä kaikkea mukavaa, hattusi mieleeni.