lauantai 20. syyskuuta 2008

jätepaperin uusi elämä

Remontista jäi laminaattilaatikoita. Päältä punavalkoista, muuten ruskeaa aaltopahvia. Revin yhden laatikon palasiksi ja keitin punaisen elintarvikevärin kanssa sekä soseutin. Vaaleanpunertavat arkit syntyivät siitä sössöstä. Ruusupaperin pohja on kopiopaperista, ruusu lautasliinasta. Harmaassa paperissa on Aamulehteä ja pikkuisen kopiopaperia. Kukallinen paperi on sitä vaaleanpunaista, päällä lautasliina.

Kokeilin muutakin. Hienonsin huovutusvillaa saksilla parin millin palasiksi kopiopaperimassan sekaan. Hassua, luulin, etten jaksa innostua paperin tekemisestä. Olin väärässä.


Askartelin arkeista yhden kortin. Niitä voisi tehdä enemmänkin. Tummanruskeaa kartonkia ja paperinarua en tehnyt itse.

Ja siitä pakettinarusta tulee tämän näköistä kiinteää silmukkaa.


8 kommenttia:

millam kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja jotenkin tutulta ;)

tässä pari linkkiä:
http://www.millam.vuodatus.net/blog/742569 ja
http://www.millam.vuodatus.net/blog/734039

Reetta kirjoitti...

Kävin heti katsomassa. Hienoja olivat. Myös ne ostamasi paperit :-)

kikkas kirjoitti...

Hei!

Kiva, kun olit kommentoinut blogissani, kiitos kehuista :)

Aika samanlaisia mielenkiinnon kohteita tuntuu olevan, kierrätyspaperi on HIENOA ja mukavaa tehdä. Ei uskoisi että siitä kamalasta mössöstä saa jotain noin nättiä. Innostavaa näpertelyä!

millam kirjoitti...

Kiva kun piipahdit :)Olisipa mukava nähdä kuva tilkkupeitostasi!

paperisydän kirjoitti...

Tosi kauniita papereita! Paperia olisi tarkoitus tehdä itsekin, kunhan vain kerkeän. Kivaa puuhaa, olen joskus ollut kurssillakin sitä opettelemassa. Ja virkkauksesikin näyttää hienolta. Oletpa ollut ahkerana :)

Reetta kirjoitti...

Kiitos, Paperisydän! Tykkään itsekin noista vaaleanpunaisista papereista. Sikäli omituista, että muuten en ole koskaan erityisesti pitänyt vaaleanpunaisesta. Tuo vanha roosa on ollut ainoa, jota olen sietänyt...

sl kirjoitti...

Kauniita papereita. Minä olen tehnyt vain peilin kehyksiä paperimassasta.Paperit olivat toimisto silppua joissa oli niittejä, niitit jättivät paperin pehmetessä astioihin ruoste jälkiä. Tekevälle sattuu...

Mimmarna kirjoitti...

Hienoja papruja!
Laitappa kuvia myös tämänpäiväisistä keitoksistasi kunhan ehdit!