sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kylkiluu

Olen yskinyt kohta kuusi viikkoa. Tytär joulupäivästä asti. Paranemaan päin, mutta silti. Meillä on kuulemma hinkuyskä, rokotusten lieventämä. Kylkilihakset kramppasivat noin viikko yskän alkamisesta. Varomattomuutta, ajattelin. Olin varmaan yskinyt väärässä asennossa. Viikko sitten yhteen kylkiluuhun ilmestyi paukura. Siihen kipeimpään kohtaan. Luussa oli hiusmurtuma, joka alkoi parantua, mistä turvotus johtui. Jep jep. Kaikenlaista. Onneksi nyt, kun on loma, kyljen kanssa voi jo tehdä juttuja. Jopa kääntyä yöllä sängyssä ilman kipua. Pääsen varmaan hiihtämäänkin, mikä on hyvä. Valoisaa talvea!

torstai 16. helmikuuta 2012

Annie

Kohta 15-vuotias tyttäreni sai tanssija-voimistelija-laulajan roolin Annie-musikaalista. Äiti on ylpeä - tämä taitaa olla tytön ensimmäinen työpaikka. Viime kesänä nuorempi tyttö oli markkinakohtauksessa mukana täällä.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Voimistelupukuja

Kesällä 2010 tyttäreni suunnitteli esiintymispuvun itselleen ja sisarelleen voimisteluesitystä varten. Haimme kankaat paikallisesta liikuntavälinekaupasta.



Puvuista tuli sen verran sopivat, että keväällä 2011 tarjouduin ompelemaan tyttäreni joukkueen kisapuvut, yhteensä seitsemän pukua. Puvuissa oli haastetta; etumuksen perhosessa oli aika monta osaa.




Joukkue ja valmentaja olivat tyytyväisiä pukuihin, joten ompelin viime syyskaudenkin kisapuvut. Valmentaja maalasi pukujen pohjavärin ja kuviot. Nämäkin saivat kiitosta, joten taas on yhdet puvut työn alla. Niistä saadaan kuvia vasta ensimmäisen kisan jälkeen.